jas aan tijdens samenkomst in de Bethelkerk

update 25 september

Ook in de komende koudere maand zijn er samenkomsten  in de kerk aan de Wagenstraat. Het zal lastig zijn om in de koudere tijd én de kerk te verwarmen én te ventileren tijdens een kerkdienst. Wil u met uw kleding hier rekening mee houden.  ook in de koude tijd blijven de ramen open  in de kerk.

De kerkdienst  is op zondagmorgen via een audio- en videoverbinding live mee te beleven op afstand via  kerkdienstgemist.nl. Daar kunt u diensten overigens ook later terugluisteren/ terugzien.

Alle voorbereidingen zijn getroffen om een “1,5 meter” kerkdienst ‘s ochtends in het gebouw te houden. We kunnen niet ( mechanisch) ventileren, alleen ramen tegen elkaar open zetten. Daarom houden we voorlopig alleen s’ morgens dienst.

Alles is terug te lezen in een gebruiksplan van de Bethelkerk

Vragen kunnen worden gesteld via coronapreventie@cgkmaassluis.nl 

Overige activiteiten

  • Verenigingen en Bijbelkringen kunnen gebruik maken van de grote zaal om bij elkaar te komen.
  • Wanneer er een individuele afspraak staat of wordt gemaakt, zullen wij per situatie afstemmen of het verstandig is deze te laten doorgaan. In plaats van bezoek aan huis kan men bijvoorbeeld afspreken in de grote zaal.

Deze maatregelen zijn tot nader bericht van kracht. We volgen de richtlijnen De richtlijnen van het RIVM en de informatie op de voet:  https://cgk.nl/corona/ 

Zo proberen wij voor elkaar te zorgen en elkaar te beschermen.

We weten dat de Heere ons nabij is, ook in deze moeilijke tijd. Laten wij ook in deze bijzondere tijden voor elkaar, voor ons land, voor de wereld bidden.

Behoefte aan persoonlijk contact? Bel ons  0102363100

Behoefte aan gebed? Laat het ons weten! KLIK HIER

Van harte Gods zegen vanaf deze plaats toegewenst.